Sähkön, veden ja lämmön asiantuntija.

Asiakaspalvelu 020 77 90 990

Sähköpalvelumme käsittävät sähköverkkojen rakentamis- ja kunnossapitopalvelut sekä valaistusverkot. Meiltä löytyy erikoisosaamista vaikkapa liikennevalojen huoltoon tai kompensointien asennukseen ja huoltoon. Palveluvalikoimamme on erittäin runsas ja palvelemme asiakasta alusta loppuun asti; aina suunnittelusta asennukseen ja korjauksesta huoltoon.

Sähköverkkojen rakentaminen

Hoidamme sähköverkkojen rakentamisen alusta loppuun asti. Palvelumme sisältää kaikki työvaiheet suunnittelusta käyttöönottoon asti. Olemme merkittävä edelläkävijä sää- ja myrskyvarmojen sähköverkkojen rakentamisessa.

Meiltä saat myös sähköverkkoliittymät ja mittauspalvelut. Väliaikaissähköpalveluita tarjoamme yritysten ja kuntien lisäksi myös suoraan tapahtuman järjestäjille.

Sähköverkkojen huolto ja kunnossapito

Huolehdimme myös sähköverkon huollosta, kunnossapidosta ja viankorjauksesta.

Palveluihimme kuuluu huolto- ja kunnossapito-ohjelman laatiminen, konsultointi ja suunnitelman mukaiset huollot, kuntotarkastukset sekä kunnossapitokorjaukset. Asiakkaan tarpeiden mukainen huolto- ja kunnossapito-ohjelma voidaan tarvittaessa yhteensovittaa olemassa oleviin tietojärjestelmiin kunnossapitotiedon helpompaa käsittelyä silmälläpitäen. Osaava henkilökuntamme hyödyntää tarkoituksenmukaisesti 20kV ja 0,4kV -jännitetyömenetelmiä myös huollon ja kunnossapidon työtehtävissä. Tämä takaa entistä häiriöttömämmän sähköntoimituksen loppuasiakkaalla.

Sähköverkkojen suunnittelu

Suunnittelupalvelumme jatkaa siitä, mihin verkonhaltijan laatima verkostosuunnitelma on päättynyt. Yhteensovitamme verkostosuunnitelman maastoon ja laadimme toteutussuunnitelman, joka voi tarvittaessa toimia osana myöhempää kilpailutusta. Teemme myös verkostosuunnittelua asiakkaillemme.

Halutessasi teemme myös maankäyttöoikeussopimusten vaatiman työn, erikoislupien vaatiman työn ja maastomittaukset gps-paikannusta hyödyntäen. Suunnittelemme mekaanisen mitoituksen ABB Open Profila++ -ohjelmistolla ja laadimme suunnitelmadokumentit AutoCad-sovelluksella. Lisäksi laadimme materiaaliluettelot, suunnittelemme maastoon merkinnän ja hoidamme neuvottelut puuston poistamisesta johtokaduilta.

Suunnitelma-aineistomme tietoa voidaan hyödyntää sellaisenaan verkkotietojärjestelmässä.  Tämän myötä suunnitteluprosessi helpottuu, eikä dokumentointia palvelevaa kartoitusta välttämättä tarvita.

Teollisuuden palvelut

Tuotamme sähköpalveluita myös teollisuuden tarpeisiin. Teemme esimerkiksi kaapeloinnit silloin, kun teollisuuslaitokseen pitää uusia kaapeleita. Teemme myös lämpökuvauksia, muuntajien vaihtoja sekä JT-imurointeja. Huollamme muuntamot, katkaisijat ja erottimet.

Automaatioasennukset ja laiteasemat

Teemme automaatioasennuksia kunnille ja energiayhtiöille. Olemme toteuttaneet mm. pumppaamoita, kaukoluentamittauksia sekä mittauksien tarkastuksia.

Tarjoamme asiakkaillemme myös räätälöityjä erilaisia pulssinvälityslaitteita.

Yhteystiedot

Katso sähköosaston yhteystiedot »