Sähkön, veden ja lämmön asiantuntija.

Asiakaspalvelu 020 77 90 990

Toteutamme kaukolämpöverkkojen rakennus- ja kunnossapitopalveluita. Meiltä saat kaukolämpöverkon kokonaispalveluna – tarvittaessa myös viestiyhteyksien rakentaminen hoituu osaavien ammattilaistemme kautta. Lisäksi toimitamme, asennamme ja saneeraamme kiinteistöjen lämmönvaihtimia.

Kaukolämpoverkkojen rakentaminen

Rakennamme kaukolämpöverkot kokonaisurakkana aina maanrakennuksesta putkitöihin. Rakennamme myös viestiyhteydet ja huolehdimme rakentamiseen tarvittavista hitsaus- ja liitostöistä.

Rakennamme tarvittaessa myös laiteasemat – esimerkiksi pumppaamot ja mittauskaivot. Asennamme myös energiamittarit paikalleen. Tarvittaessa voimme hoitaa myös suunnittelun ja erilaiset lupaprosessit. Toimituksiin liittyvät sähkö- ja automaatiotyöt suunnitteluineen hoituvat kauttamme.

Liitämme omakotitalot kaukolämpöverkkoon tilauksesta joko osatoimituksena tai avaimet käteen –toimituksena. Kaukolämpöverkkoon siirryttäessä huolehdimme halutessasi myös vanhan öljylämmityslaitteiston purkamisesta.

Asennusten yhteydessä annamme myös käytönopastusta; opastamme esimerkiksi asukkaan käyttämään uutta lämmönvaihdinta.

Kaukolämmön kunnossapitopalvelut

Toteutamme kaukolämpöverkkojen huoltoa ja kunnossapitoa. Panostamme ennakoivaan huoltoon ja säännöllisiin tarkastuksiin, jotta vaurioilta vältyttäisiin. Huollamme verkon ja laiteasemat säännöllisesti – hoidamme myös tarvittavat laiteasennukset.

Vikapäivystyspalvelumme huolehtii nopeasta reagoinnista vauriotilanteissa. Erityisesti Keski-Suomessa pystymme hoitamaan vuodonkorjaukset nopeasti ja joustavasti – jopa ilta-aikaan. Vauriokorjausten lisäksi hoidamme vuodonpaikannukset ja verkon ohjailut sekä sulkemiset. Teemme myös saneerauskorjausta kaukolämpöverkkoihin.

Huolto- ja kunnossapitopalvelut lämmönvaihtimille

Solmi kanssamme huoltosopimus kaukolämpölaitteistolle ja varmistut siitä, että laitteistosi on kunnossa! Huoltosopimuksen myötä teemme toiminta- ja laitekatselmuksen asiakkaan pannuhuoneessa esim. kerran vuodessa.

Katselmuksessa käydään läpi laitteiston toimivuus sekä hyötysuhde. Tarkistamme vuodot sekä suosittelemme, mitkä laitteiston osat ovat vanhentumassa ja mitä toimenpiteitä kannattaisi tehdä.

Yhteystiedot

Katso lämpöosaston yhteystiedot »