Sähkön, veden ja lämmön asiantuntija.

Asiakaspalvelu 020 77 90 990

Ajankohtaista

JyNet Urakointi Oy toteuttaa Elenia Säävarma-hankkeen maakaapelointia myös Jämsässä.

Katso elenia.fi-sivustolta löytyvä video tästä.

Jynet Urakointi Oy toteuttaa Elenia Säävarma-hankkeen maakaapelointia Muuramessa.

Katso elenia.fi-sivustolta löytyvä video tästä.

Jynet Oy:n ja sen tytäryhtiö Jynet Urakointi Oy:n toimitusjohtajana aloittaa viimeistään 1.9.2016 Mika Närhi (50). Jynet on sähkö-, vesi-, viemäri-, kaukolämpö- ja sähkörakentamiseen sekä niiden huoltoon, kunnossapitoon ja suunnitteluun erikoistunut yksityisomisteinen konserni.

Mika Närhi on työskennellyt viimeisen 10 vuoden aikana Kiinassa eri tehtävissä mm. Fimet Medicalin, Komasin ja Wärtsilän palveluksessa. Hänellä on pitkä kokemus teollisuuden eri tehtävistä liiketoimintojen johtamisessa, tuotannossa ja projektien hallinnassa. Närhi on työskennellyt kotimaassa viimeisimpänä Relicomp Oy:ssä ja Alteams Groupissa.

Yhtiön toimitusjohtajana toimiva Jenni-Mari Penttinen palaa aiemman sopimuksen mukaisesti edelliseen toimeensa yhtiön talous- ja henkilöstöpäälliköksi.

 

Lisätietoja:

Midinvest Management Oy

Jukka-Pekka Nikula

+358 50 539 9378

 

JyNet Oy ja JyNet Urakointi Oy

Mika Kaukonen

+358 45 867 7975

 

JyNet Urakointi Oy on allekirjoittanut Metsä Groupiin kuuluvan Metsä Fibre Oy:n kanssa merkittävän urakkasopimuksen koskien 110 kV ja 33 kV:n kaapeleiden asennusta biotuotetehtaan tehdasalueelle Äänekoskelle. Työ alkaa kevään 2016 kuluessa ja työllistää 10-15 sähköasentajaa noin vuodeksi.

Allekirjoitettu urakka on osa JyNet-konsernin pitkäaikaista kehitystyötä ja vahvistaa yhtiön asemaa merkittävänä alueellisena toimijana. Konsernin pitkän aikavälin tavoite on kannattava kasvu ja asiakaspohjan laajentaminen. Saatu urakka tukee tätä tavoitetta.

”Olemme erittäin tyytyväisiä nyt saavutettuun läpimurtoon, on hienoa olla mukana rakentamassa uuden sukupolven biotuotetehdasta! Uskomme saadun urakan tuovan tullessaan hienoja yhteistyökuvioita; olemme valmiina palvelemaan koko tehdasalueen urakoitsijaverkostoa sähkön, veden ja kaukolämmön osalta.”, toteaa JyNet Urakointi Oy:n toimitusjohtaja Jenni-Mari Penttinen.

 

JyNet on yksityisessä omistuksessa oleva konserni joka tarjoaa ammattitaitoa ja osaamista infrarakentamisen toimialalla. Konsernin liikevaihto päättyneellä tilikaudella oli 17,3 M€ ja se työllistää n. 100 henkilöä Keski-Suomessa. Lisätietoja: www.jynet.fi.

 

Metsä Groupiin kuuluva Metsä Fibre rakentaa parhaillaan maailman ensimmäistä uuden sukupolven biotuotetehdasta Äänekoskelle. Kyseessä on Suomen metsäteollisuuden historian suurin investointi, 1,2 miljardia euroa. Biotuotetehdas tuottaa vuosittain 1,3 miljoonaa tonnia sellua sekä lisäksi paljon muita erilaisia biotuotteita. Lisäksi se tuottaa bioenergiaa yli oman tarpeen, eikä käytä fossiilisia polttoaineita. Lisätietoja: www.biotuotetehdas.fi.

 

 

Haluamme kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta sekä toivottaa oikein hyvää joulunaikaa & menestystä vuodelle 2016!

Tänä vuonna lahjoitamme joulumuistamisiin tarkoitetut varat Keski-Suomen ensi- ja turvakoti ry:lle.

 

JyNet Urakointi Oy ja Vapo Oy solmivat 25.9. kaksi uutta urakkasopimusta koskien kaukolämpöverkon rakentamista Sysmässä. Yhteistyö Vapon kanssa on vilkastunut tänä vuonna muutenkin Sysmän koulun kaukolämpöliittymän sekä Ruovedelle rakennettavan kaukolämpöverkon merkeissä.

Myös Laukaassa Elenia Säävarma-hankkeen maakaapelointia toteuttaa JyNet Urakointi Oy.

Katso elenia.fi-sivustolta löytyvä video tästä.

JyNet Urakointi Oy toteuttaa Elenian Säävarma-hankkeen maakaapelointia Sulunperällä.

Katso elenia.fi-sivustolta löytyvä video tästä.

ready
video
67760
true
false

ovnswyh6

 

 

Midinvest Oy on tullut osakkaaksi sekä tehnyt sijoituksen JyNet-konserniin 3.7.2015. Tehdyn sijoituksen myötä JyNet-konsernin vakavaraisuus ja maksuvalmius paranevat olennaisesti, mikä mahdollistaa voimavarojen suuntaamisen liiketoiminnan kehittämiseen ja eteenpäin viemiseen.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jukka-Pekka Nikula, Midinvest Oy 050 539 9378

Toimitusjohtaja Jenni-Mari Koistinen, JyNet Oy ja JyNet Urakointi Oy 0400 848 407

 

Jenni-Mari Koistinen

Toimitusjohtaja

JyNet Urakointi Oy

Vanhaa ilmajohtoverkkoa uudistetaan maakaapeloiduksi sähköverkoksi, ja JyNet Urakointi Oy toteuttaa tätä Elenia Säävarma -hanketta Jyväskylässä. Uuden maakaapeliverkon on määrä valmistua vuoden 2015 loppuun mennessä.

Katso Elenian uutinen tästä

JyNet Urakointi Oy on laatinut Outokummun Energia Oy:n tilauksesta Outokummun kaupungin vesi- ja viemäriverkoston alustavan arvonmäärityksen.

JyNet Urakointi Oy:ssä asiantuntijapalveluista vastaa JyNet Engineering -tiimi.

JyNet Urakointi Oy ja Wiitaseudun Energia Oy solmivat urakkasopimuksen kaukolämmön lämmönsiirrinaseman putkistourakasta Viitasaarella. Urakka valmistuu kevään 2015 aikana.

 

 

 

JyNet Urakointi Oy voitti tarjouskilpailun ja jatkaa Jyväskylän Energia Oy:n vesihuoltoverkoston sopimusurakoitsijana. Sopimus kattaa vesihuoltoverkoston uudisasennus-, käyttö- ja kunnossapitotyöt 1.3.2015 alkaen. Sopimuskauden pituus on 3+2 vuotta.

JyNet Urakointi Oy voitti tarjouskilpailun myös sähköverkon urakoinnista. Sähköverkon urakointisopimus on myös kestoltaan 3+2 vuotta.

 

 

JyNet-konsernin toimitusjohtaja Tuomo Varjoranta on vapautettu tehtävistään 30.12.2014. JyNet-konsernin väliaikaisena toimitusjohtajana toimii 30.12.2014 lähtien konsernin talous- ja henkilöstöpäällikkönä työskentelevä FM, KTM Jenni-Mari Koistinen.

JyNet Urakointi Oy:n varatoimitusjohtajana toimii 30.12.2014 lähtien Seppo Auvinen.

Tuomo Varjoranta toimi yhtiön perustamisvaiheessa operatiivisena toimitusjohtajana ja oli luomassa yritysmäistä otetta yhtiön toimintaan. Hallitus haluaa konsernin suuntaavan jatkossa voimavarojansa enemmän tulevaisuuden työstämiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen, mistä johtuen tehty muutos toteutettiin.

Lisätietoja Jynet Oy:n ja Jynet Urakointi Oy:n hallituksen puheenjohtaja,

DI Juha Lappalainen 0400 161003

 

 

 

 

 

Kiitämme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta sekä toivotamme oikein hyvää joulunaikaa sekä menestystä vuodelle 2015!

 

Energia 2014

Tampereella kokoontui suuri joukko energia-alan toimijoita - menossa oli mukana myös JyNet Urakointi Oy.

 

messuilla2

 

energiamesssut1

JyNet Urakointi on uudistanut ja lisännyt autokalustoaan kahden vuoden aikana 23 uudella Fordilla yhteistyössä Jyväskylän Käyttöauton kanssa. Tarkoituksemme on jatkaa hyvin sujunutta yhteistyötä myös tulevaisuudessa.

Kuvassa Käyttöautosta Lauri Muhonen ja JyNet Urakoinnista Pentti Laaksonen.

 

 

 

 

JyNet -Konserni hakee uusia työntekijöitä. Lisätietoja  työpaikoista rekrytointi sivulla.

JyNet-Konserni keskittää kaikki toimintansa uuteen isompaan toimipisteeseen 19.5 alkaen osoitteessa Onkapannu 3, Savela.

Vanhat toimipisteet loppuvat osoitteissa Harkkotie 6 ja Onkapannu 5. 

 

pihasta

 

 

 

 

Haluamme kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta sekä toivottaa oikein hyvää joulunaikaa ja menestystä vuodelle 2014!

 

 

 

 

 

 

 

 

JyNet Urakointi jatkaa Jyväskylän kaupungin katuvalohuollon pohjoisen huoltoalueen toteuttajana voitettuaan urakkakilpailun. Sopimuskauden pituus on kuusi vuotta.

 

 

 

 

Jynet Urakointi jatkaa Jyväskylän kaupungin liikennevalohuollon toteuttajana voitettuaan urakkakilpailun. Sopimuskauden pituus 3+2 vuotta

 

 

JyNet Urakointi Oy valittiin toteuttamaan haastava vesihuoltoverkkojen saneerausurakka Jyväskylässä.

Jyväskylän Energia Oy hyväksyi JyNet Urakointi Oy:n tarjouksen koskien Jyväskylän Keljonkankaalla toteutettavaa vesihuollon saneerausprojektia. Tuore urakkasopimus käsittää sekä vesijohdon että paineviemärilinjan uusimisen. Työmaan erityispiirteitä ovat mm. luonnonsuojelualueen ja junaradan läheisyys sekä haastavat maaperäolosuhteet. Urakan on määrä valmistua kesällä 2014.

Yhteistyö Elenia Lämpö Oy:n kanssa jatkuu

JyNet Urakointi Oy:n ja Elenia Lämpö Oy:n välinen sopimus kaukolämpöverkkojen rakentamispalveluista Jyväskylän alueella sai jatkoa 30.4.2015 saakka.

JyNet Urakointi Oy toteuttaa Karjolan alueen ja Haapamamäen kaukolämpöverkon rakentamisprojektit Keuruun Lämpövoima Oy:lle vuonne 2013. Sopimus käsittää putkityöt sekä putkimateriaalien toimituksen ja se mahdollistaa myös muiden kaukolämpöverkon rakennus- ja kunnossapitotöiden toteuttamisen. Sopimuksella haetaan selkeää ja pitempiaikaista yhteistyötä

Kevytväylän saneerauksen vuoksi Taitoniekantien varrella oleviin kiinteistöihin kulku vaikeutuu ja kevytliikenteen välylä siirretään kokonaan tien toiselle puolelle. Työmaa-alue alkaa Tietilään risteyksestä ja päätty Vehkakujan risteykseen. Tällä välillä oleva linja-autopysäkki on siirretty työmaan ajaksi Taitoniekantie 9 kohdalle. Työmaan arvioitu kesto 5.7.2013 saakka. Asfaltointi ja osa viimeistelystä tehdään samassa yhteydessä.

Tehtäviisi kuuluvat kaukolämpöverkon hitsaus- ja asennustyöt pääosin Jyvässeudulla ja lähikuntien alueella.

Tänä vuonna, joululahjojen ja –muistamisten sijaan, lahjoitamme
nämä varat Mannerheimin Lastensuojeluliiton paikallisyhdistykselle.

Haluamme toivottaa asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme hyvää ja rauhallista joulunaikaa sekä onnellista uutta vuotta 2013

JyNet Urakointi Oy on valittu Jämsän Aluelämpö Oy:n kaukolämpöverkkojen sopimusurakoitsijaksi vuodelle 2013. JyNet rakensi Jämsän Aluelämmön kaukolämpöverkot vuonna 2012, mikä mahdollisti yhteistyön jatkumisen tulevana vuonna.

JyNet Urakointi Oy toteuttaa Raami3-alueen säävarman verkon projektit Elenia Verkko Oy:lle vuosina 2013-2015. Sopimukseen kuuluu kahden vuoden optio vuosille 2016-2017. JyNet on toimittanut vastaavia projekteja ”avaimet-käteen-periaatteella” Vattenfall Verkko Oy:lle aikaisempina vuosina. Monivuotinen urakkasopimus mahdollistaa toimintamallin ja uusien menetelmien kehittämisen maakaapelirakentamisessa.

FM, KTM Jenni-Mari Koistinen on nimitetty JyNet-konsernin talouspäälliköksi 1.8.2012 alkaen vastuualueenaan talousyksikön johtaminen ja kehittäminen. Aikaisemmin Koistinen on työskennellyt asiantuntijatehtävissä Admicom Oy:n palveluksessa.

JyNet Oy:n tytäryhtiö JyNet Urakointi Oy on ostanut JE-Urakointi Oy:n koko liiketoiminnan. Liiketoimintakaupan yhteydessä JyNet Urakointi Oy:lle siirtyvät kaikki JE-Urakointi Oy:n 115 työntekijää maaliskuun alusta alkaen.

JyNet konsernille liiketoimintakauppa merkitsee uusille toimialoille lähtöä, sillä kaupassa vastaanotettavien 115 henkilön joukossa on merkittävä määrä kaukolämpö- ja vesiurakoinnin ammattilaisia.

JE-Urakointi Oy:n oston myötä JyNet vahvistaa asemaansa merkittävänä maakunallisena urakointiyhtiönä. JyNet tulee kehittämään ostettua urakointitoimintaa markkinaehtoisemmaksi ja tavoitteena on palvella jatkossa tehokkaasti myös yksityisiä energia-alan yrityksiä ja toimijoita.

Liiketoimintakauppasopimukseen sisältyy kolmen vuoden hankintasopimus urakointitöistä Jyväskylän Energia -yhtiöille.

Yrityskaupasta vastasi JyNetin puolelta Vinanssi Oy. Kauppahintaa ei julkisteta.

Lisätiedot:

JyNet Oy: Seppo Auvinen, p. 0400 631 693 tai Pentti Laaksonen, p. 0400 631 432

Jyväskylän Energia -yhtiöt: toimitusjohtaja Tuomo Kantola, p. 050 3100 183 tai talousjohtaja Pasi Jalonen, p. 0500 790 669

www.jynet.fi

Tiedotearkisto